Make your own free website on Tripod.com

Sharon en Pepijn gaan trouwen! 25 mei 2005

Hoe het allemaal begon...

Home | Hoe het allemaal begon... | Favoriete Links | Ceremoniemeesters | De locaties | Liefdesspreuken/liefdesgedichten | Gastenboek

Eind januari 1995 ging Pepijn met zijn beste vriend Bram op dansles bij dansschool Biezeman. Ook Sharon ging op dansles, zij met haar beste vriendin Vivienne. Bram heeft in de brugklas bij Sharon en Vvivienne in de klas gezeten en zo kwamen de vier dus bij elkaar te zitten. Al snel vroeg Pepijn Sharon ten dans. Twee weken later met valentijn kreeg Sharon een kaartje van Pepijn. Bij hem was de vonk al overgeslagen, bij haar duurde het nog een tijdje voor ze besefte dat ze verliefd was.

Maar eind april vroeg Pepijn Sharon om mee te gaan naar zijn oude school voor een kinderkermis. Sharon besloot mee te gaan, zij dacht dat het dan wel duidelijk zou zijn dat de gevoelens wederzijds waren. Maar helaas, ze gingen als vrienden en namen afscheid als vrienden.

galabalbiezeman.jpg

Vanaf dat moment besloten Sharon haar vriendinnen om zich ermee te gaan bemoeien. Zij vertelden Pepijn dat Sharon hem wel degelijk leuk vond ook al liet ze dat niet altijd even duidelijk merken.

Dat gaf Pepijn moed. In mei zou Pepijn Sharon bellen om te vragen of ze nog naar de Plof In (vrij dansen) zou gaan. Tijdens dit telefoongesprek vroeg Pepijn wat Sharon de volgende dag, hemelvaartsdag zou gaan doen. Zij antwoorde dat ze met haar ouders naar het Leesten zou fietsen. Pepijn vroeg of hij mee mocht, dat mocht!

het Leesten
het_Leesten.jpg

25 mei 1995: Sharon en Pepijn komen op de ugchelse berg aan en laten daar Dobey uit. In eerste instantie wil Sharon's zusje Marith alleen ook mee. Dus wandelen ze een heel stuk tot Marith moe is. Marith wordt dan over het hek gezet zodat ze terug kan naar haar ouders. Sharon en Pepijn wandelen verder.

Als ze bijna weer terug zijn bij het hek om naar beneden te gaan trekt Pepijn zijn jas uit en zegt dat hij het warm heeft. Maar zo zegt hij dat komt niet alleen door de jas maar ook doordat hij wat wil vragen. Dan vraagt hij Sharon of ze verkering met hem wil. Het antwoord is ja! Vanaf dat moment vormen ze dus een stel.

examenfeest.jpg

In 1999 hebben Sharon en Pepijn zich verloofd tijdens een vakantie in Belgie. Dit met de wetenschap dat de daadwerkelijke bruiloft nog een tijd kan duren omdat ze allebei nog studeren.

ringen.jpg

In februari 2002 krijgen Sharon en Pepijn te horen dat ze op de 2e plaats staan voor een flatje, de mensen die 1e keus hadden hebben het niet aangenomen en dus mogen ze gaan kijken. Ze besluiten het te nemen en zo komt het dat ze vanaf 1 april samen wonen en nee dat is geen grapje.

verloving.jpg

23 februari 2004 wordt er dan eindelijk een datum vastgezet! Wij zullen 25 mei 2005 gaan trouwen! Op die dag zijn we precies 10 jaar samen en dat lijkt ons dus een goed begin voor een nieuw deel van ons leven samen.